Home

IN OPBOUW

Ju-Jitsu Club De Elewijtse Gordels is al sinds 1979 een vaste waarde in Zemst en omstreken. Onze grote kracht is dat alle trainers en bestuursleden op vrijwillige basis bijdragen aan de club, dit stimuleert een gezonde werking en een continue groei. Er wordt training gegeven in 2 groepen:

  • 6 tot en met 12 jaar (juniors)
  • >12 jaar (jongeren en volwassenen)

Ju-Jitsu en meer specifiek onze club focust zich op een breed gamma techieken: verdediging op slagen, stampen, mes -en stokaanvallen, worsteltechnieken, klemmen en breektechnieken.

Tijdens de junior trainingen wordt een gezonde mix gegeven van stretching, conditietraining en natuurlijk verdedigingstechnieken. Alles wordt een een speelse maar gedisciplineerde manier aangeleerd zodat onze leden, dikwijls zonder te beseffen, fitter en krachtiger worden, het zelfbeeld en zelfvertrouwen wordt vergroot en het lid kan anticiperen en zich kan verdedigen tijdens conflictsituaties.

Bij de jongeren en volwassen breiden we dit uit met krachttraining en harding; er wordt ook gefocussed traditionele en toegepaste verdedigingstechnieken in realistische situaties.

Altijd welkom voor enkele proeflessen. We trainen in de Budohal in Elewijt (Driesstraat 26 1982 Elewijt) op maandag en op donderdag

  • Juniors van 19-20h
  • jongeren en volwassenen 20-21h30